Centro Clinico Tirana

VIDEO PREZANTUESE

Play Video

STAFI I CENTRO CLINCO

Besarda Taçi

Presidente Emdr Albania

Besarda Taçi, Presidente Emdr Albania, E diplomuar në Universitetin e Torinos si Psikologe Klinike, e Specializuar në Psikotraumatologji si dhe në Institutin Italian të Seksologjise Shkencore, në Rome, si Psikoseksologe. Aktualisht është Drejtuese e Centro Clinico in Psicoterapia e Psicotraumatologia në Tiranë dhe Durrës, ku ushtron profesionin si psikoterapiste duke i dedikuar një hapësirë të […]

Rodinela Qëndraj

Psikologe klinike me specializim në fushën e Neuropsikologjisë si dhe psikoterapiste me specializim në qasjen Bioenergjitike

Psikologe klinike me specializim në fushën e Neuropsikologjisë si dhe psikoterapiste me specializim në qasjen Bioenergjitike. E licensuar pranë Urdhrit të Psikologëve në Itali dhe në Britaninë e Madhe. Bashkëthemeluese e Emdr Albania dhe pjesëtare e bordit drejtues nën rolin e përgjegjëses shkencore. E specializuar në trajtimet e traumave PTSD dhe TBI. Qellimet kryesore të […]

Dr Raul Bartozzi

Psikolog dhe Psikoterapist

Dr Raul Bartozzi. Psikolog dhe Psikoterapist, ka trajnim të integruar në Psikoterapi. Ka dhënë mësim në Shkollën e Specializimit në Psikoterapinë Kognitive të Ankonës (A.P.C./S.P.C.). Ekspert për mësimdhënien e psikologjisë edukative; i cili nga viti 2004 e deri më sot ka kontratë mësimore në Fakultetin e Shkencave të Edukimit të Studimeve “Carlo Bo” në Urbino […]

Paola Gjika

Psikologe Klinike dhe Shkollore e liçensuar pranë Urdhrit të Psikologut

Paola Gjika ,Psikologe Klinike dhe Shkollore e liçensuar pranë Urdhrit të Psikologut. Ka përfunduar studimet Bachelor në Universitetin e Tiranës, Fakulteti i shkencave Sociale. Është specializuar si Terapiste EMDR në të dyja nivelet .Ka një eksperiencë prej disa vitesh në Shërbimin Social të Bashkisë Tiranë ,si psikologe në Qendrën Komunitare (me fëmijët e Spektrit të […]

Eralba Zenelaj

Psikologe Klinike e liçensuar pranë Urdhrit të Psikologut dhe terapiste EMDR

Eralba Zenelaj, Psikologe Klinike e liçensuar pranë Urdhrit të Psikologut dhe terapiste EMDR. Ka perfunduar Studimet Master Ekzekutiv për “Marrëdhënien klinike në çift” me qasje Sistemike në Universita Cattolica del Sacro Cuore si dhe Master Shkencor në Psikologji Klinike në Universitetin Europian të Tiranës. Ka mbaruar gjithashtu studimet Bachelor në degën e Psikologjisë së Zhvillimit […]