Kontakt

LOKACIONI JONE:

Rruga e Bogdaneve, 1001,
Tirane, AL.

Adresa

Lini një mesazh

    Pyetjet e bëra shpesh

    Kursi fillon tani dhe nuk mbaron kurrë! Është një kurs online plotësisht me ritëm – ju vendosni kur filloni dhe kur përfundoni.