Rodinela Qëndraj

Psikologe klinike me specializim në fushën e Neuropsikologjisë si dhe psikoterapiste me specializim në qasjen Bioenergjitike. E licensuar pranë Urdhrit të Psikologëve në Itali dhe në Britaninë e Madhe. Bashkëthemeluese e Emdr Albania dhe pjesëtare e bordit drejtues nën rolin e përgjegjëses shkencore. E specializuar në trajtimet e traumave PTSD dhe TBI. Qellimet kryesore të punës që ushtron janë rehabilitimi i çrregullimeve konjitive si