EMDR ALBANIA

SHOQATA E PSIKOTRAUMATOLOGJISE

KOMUNITETI JONE GLOBAL

1217
Studente te Regjistruar
100
Leksione
243
Vleresime
1217
Certefikata

Vlerat tona

LEADERSHIP

Ne kërkojmë të inkurajojmë dhe kultivojmë aftësitë e lidershipit midis anëtarëve tanë, anëtarëve të bordit dhe stafit EMDR

EXCELLENCE

Ne mbështesim përsosmërinë si cilësi standarde për Shoqatën dhe punën tonë në lidhje me EMDR. Ne përpiqemi të arrijmë përsosmëri përmes punës, inovacionit, kreativitetit.

TEAMWORK

Ne jemi të përkushtuar për të punuar në bashkëpunim me njëri-tjetrin, me Anëtarësimin tonë dhe me Komunitetin në të madh për të përmbushur qëllimet e vëna para nesh.

NDRYSHIM

Ne vlerësojmë një kulturë e cila promovon mundësitë e vazhdueshme për ndryshim përmes mësimit, zhvillimit profesional dhe rritjes.

INTEGRITET

Vlerat kryesore përfaqësojnë parimet udhëzuese për mënyrën se si ne dëshirojmë të sillemi si anëtarë profesionistë të Shoqatës Ndërkombëtare të EMDR. Bordi EMDR dhe anëtarët e saj përpiqen të sillen në shërbim të EMDR-se.

PËRKUSHTIM

Ne jemi të përkushtuar për të kuptuar nevojat e anëtarësimit tonë EMDR-se dhe për të komunikuar se si veprimet e Bordit tonë i shërbejnë angazhimit tonë ndaj Misionit, Fundeve dhe Vlerave Thelbësore të Shoqatës sonë.

Hapja ne Durres

Behu Terapist EMDR

Me perfundimin e nivelit te dyte leshohet diploma ( Certificate of completion EMDR) Leshuar nga EMDR EUROPE.

 

Intervista

Play Video

Artikuj per tu lexuar!

20
Oct
▶️RËNDËSIA E VËSHTRIMIT NDËRBREZNOR NË KONCEPTUALIZIMIN EMDR

VËSHTRIMET TEORIKE DHE PRAKTIKE Gjatë webinarit do prezantohen: “Transformimi i informacionit të mbledhur: metafora e hinkës së përmbysur” Per [email protected]

31
Aug
GRAZIE EMDR ITALIA

L’Associazione Emdr Italia ha da sempre supportato L’Emdr Albania dalla sua nascita ed è sempre stata fondamentale nella sua crescita formativa.Dal 2017 molti colleghi dell’Emdr Italia si sono recati personalmente in Albania tanti altri online hanno contribuito con formazione, supervisioni e training. 🔵L’ Emdr Italia renderà possibile la partecipazione dei soci dell’Emdr Albania alla formazione […]

08
Mar
Nje mimoze per ty nga EMDR ALBANIA

Emdr Albania uron te gjithe femrat gezuar 8 Marsin!