Courses

Sort By:
Trajnime ne Psikotraumatologji
Free
Kemi kënaqësine tju njoftojmë: 🔵Rifillojmë trajnimet në Nivelin 1 në terapine EMDR 🟠Trajnimi është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosoves 🔵...
Fazat neurobiologjike të zise tek të rriturit dhe tek fëmijet Zia traumatike: emocionet bllokuese në riprocesimin e zisë
3 Lectures
New
Trauma nga mohimi  i ndihmës prindërore Impakti neurobiologjik në fëmijëri dhe efektet në moshen e rritur Identifikimi i neglet emocional nëpermjet...
3 Lectures
Trajnime ne Psikotraumatologji
€600
EMDR eshte: TRAJNIM SPECIALIZUES: · Gjatë trajnimit specializues të Nivelit 1 në EMDR, Terapistët mësojnë të zbatojnë protokollin EMDR në 8 fazat e...
Trajnime ne Psikotraumatologji
4
€35
4
4 (6)
Intermediate
1 Lectures
3
Trajnime ne Psikotraumatologji
4
€90
4
4 (6)
Trajnim 2
Advanced
1 Lectures
10 hours
4
4 (6)
Trajnim2
Advanced
1 Lectures
10 hours