EMDR Level 2 Training

Kemi kënaqësine tju njoftojmë: 🔵Rifillojmë trajnimet në Nivelin 1 në terapine EMDR 🟠Trajnimi është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosoves 🔵I organizuar në bashkepunim me Diakonie Kosova, Trajnimi do të mbahet në Mitrovicë 🟠Së shpejti do publikojmë datat për në Tiranë, Durrës dhe Prishtinë 🔵Trajnim i akredituar nga EMDR EUROPE & çertifikatë e […]

1 student enrolled

Kemi kënaqësine tju njoftojmë:

🔵Rifillojmë trajnimet në Nivelin 1 në terapine EMDR

🟠Trajnimi është i akredituar nga Oda e Infermierëve të Kosoves

🔵I organizuar në bashkepunim me Diakonie Kosova, Trajnimi do të mbahet në Mitrovicë

🟠Së shpejti do publikojmë datat për në Tiranë, Durrës dhe Prishtinë

🔵Trajnim i akredituar nga EMDR EUROPE & çertifikatë e njohur në të gjitha shtetet Europiane dhe Extra Eu ku ka një shoqatë Emdr

🟠🔵Për çdo info: [email protected]
.
.
.
#emdrtherapy #emdrtraining #emdreurope #traumatherapy #emdrtherapist #emdralbania🇦🇱
#psychology #psychotherapy #mentalhealth

Be the first to add a review.

Please, login to leave a review
30-Day Money-Back Guarantee

Includes

Full lifetime access
Access on mobile and TV

Archive

Working hours

Monday 9:30 am - 6.00 pm
Tuesday 9:30 am - 6.00 pm
Wednesday 9:30 am - 6.00 pm
Thursday 9:30 am - 6.00 pm
Friday 9:30 am - 5.00 pm
Saturday Closed
Sunday Closed